Menu
Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust te Stekene bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.
Snacks
Verkrijgbaar van 12u tot 17u
Croque Monsieur: enkel/ dubbel | 7 10 |
Croque Madame: enkel/ dubbel | 10 15 |
Ciabatta met zalm, ijsbergsla, eitje, tomaat en dilledressing | 14 |
Ciabatta met kippenreepjes, spek, ijsbergsla, tomaat, eitje en cocktaildressing | 13 |
Broodje brie: volkoren broodje met zachte brie, rucola, tomaat, appel en honingdressing | 12 |
Broodje gezond: avocado, selectie verse marktgroenten, hummus | 13 |
Salades en pasta's
Caesar Salade met kip, ijsbergsla, hoeve-eitje, krokant spek en zachte lookdressing | 19 |
Salade Geitenkaas: gegrild met honing, rood fruit, rucola en frambozendressing | 22 |
Chef Salade met scampi, kip, hoeve-eitje, exotisch fruit en mandarijndressing | 24 |
Spaghetti Bolognaise | 14 |
Lasagna Al Forno | 16 |
Penne Scampi: met rode pesto, rucola & Parmezaanse kaas | 19 |
Ravioli Tartufata: gevulde ravioli van ricotta, truffel, rucola, Parmezaanse kaas & champignons | 22 |
Kindergerechten
Junior menu: hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit de schatkist | 14 |
Spaghetti Bolognaise | 11 |
Fishsticks met sla en frietjes | 12 |
Halve kipfilet met sla en frietjes | 11 |
Curryworst met sla en frietjes | 10 |
Mini vol-au-vent met sla en frietjes | 11 |
Voorgerechten
Dagverse soep | 6 |
Tomatensoep | 7 |
Belgische artisanale garnaalkroketten: met gefrituurde peterselie en grijze garnalen | 18 |
Belgische artisanale kaaskroketten: met gefrituurde krulpeterselie en Parmezaan | 16 |
Toast Champignons: gebakken in knoflook en wortelcrème | 16 |
Gerookte zalm, groene asperges, dille, erwtenscheuten en toast | 18 |
Rundscarpaccio Filet d'Anvers met groene pesto en truffelolie | 18 |
Scampi 13/15 Black Tiger (5st): Curry of Look of Van de Chef | 18 |
Gevulde Avocado, humus, basilicumpesto en fijne brunoise groentjes | 16 |
Kort gebakken Sint-Jabobsvruchten in verse boter, fijne groentjes en fleur de sel | 18 |
Gebakken ganzenlever met rozijnentoast, braadjus en rood fruit | 22 |
Hoofdgerechten
Vis
Vispannetje op Oostendse wijze: selectie van schartongrolletjes, zalm, makreel, mosseltjes, brunoise van groentjes, langoustine en grijze garnalen | 25 |
Zalmfilet Béarnaise met fijne julienne groenten en pommes Dûchesse | 28 |
Kabeljauwhaasje beurre blanc, grijze garnalen en preipuree | 30 |
Forel Meunière: gebakken in boter en amandeltjes | 25 |
Scampi "13/15" Black Tiger (9st): Curry of Look of Van de Chef | 29 |
Vlees
Steak Tartaar met traditionele garnituur en verse frietjes | 25 |
Filet Pur (220gr) rijk gemarmerd Ierse Black Agnus met fris gemend slaatje | 34 |
Filet Mignon (250gr) van de Ierse kogel: mals rundsvlees met seizoensgroentjes | 26 |
Stoofvlees Brabançonne: traag gegaard Limousin-rund in abdijbier en witloofsalade | 22 |
Traaggegaard buikspek, wortelcrème, bloemkool, puree en braadjus | 24 |
Vol-au-vent "Marie-Antoinette": stoofpotje van kip in een reuzefeuilleté met Hollandaise | 22 |
Veggie
Fondue Camembert: 4 krokante kroketjes van Camembert in een warme bosbessensaus en rood witloof | 23 |
Wafels en pannenkoeken
Verkrijgbaar van 14u tot 17u
Wafel met suiker | 6 |
Wafel met slagroom | 7 |
Wafel met slagroom en verse aardbeien (seizoen) | 10 |
Wafel met slagroom en verse bessen uit de tuin (seizoen) | 10 |
Pannenkoeken suiker / siroop / confituur | 7 |
Kinderpannenkoek | 4 |
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus | 11 |
Desserten
Tarte Tatin met vanille-ijs: traditioneel appelgebakje van de gezusters Tatin | 9 |
Crème Brûlée | 8 |
Tiramisu met speculaaskorst & Amaretto | 9 |
Kaastaart met verse blauwe bessen | 9 |
Chocoladetaart met rood fruit | 9 |
Wandeling van vers inlands en exotisch fruit | 9 |
Verse moelleux van chocolade met vanille-ijs (wachttijd 15 min.) | 12 |
Profiteroles met roomijs, amandelen en warme chocolade | 9 |
Roomijs
Kinderijsje met hoorntje en lolly: vanille en aardbei | 4 |
Coupe Mathilde: 2 bollen naar keuze | 4 |
Coupe Vanille: 3 bollen vanille | 6 |
Coupe Mokka: 3 bolen mokka | 6 |
Coupe Chocolade: 3 bollen chocolade | 6 |
Coupe Dame Blanche: 3 bollen vanille en warme chocoladesaus | 7 |
Coupe Brésilienne: 2 bollen vanille en 1 bol mokka, Brésilienne noten en karamel | 7 |
Coupe Advocaat: 2 bollen vanille, 1 bol chocolade en advocaat | 9 |
Coupe Banana Split | 9 |
Coupe verse aardbeien: met 2 vanille bollen, 1 bol aardbei en verse aardbeicoulis | 10 |
Coupe frambozensorbet: met 2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet, verse frambozen en munt | 9 |