Menu

Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust te Stekene bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.

Onze zaak is ook een ideale locatie voor uw bedrijfsevent, receptie, feesten,… .

Meer informatie?

Spring eens binnen of stuur een mail naar info@brasseriehetzomerhuis.be

Snacks

Verkrijgbaar van 12u tot 17u
Croque Monsieur: enkel/
dubbel
9
13
Croque Madame: enkel/
dubbel
10
16
Broodje gezond13
Broodje carpaccio14
Panini met mozarella11
Panini met kip13
Loaded potato met gekruid gehakt, cheddarcrème, guacamole en zure room15

Verse pasta's en salades

Verse ravioloni gevuld met champignons, truffel , rucola, pecorino en truffelolie (vega)26
Verse ravioloni van geitenkaas en honing, tomatenpesto (vega)24
Verse spaghetti met bolognaisesaus18
Verse lasagne van de chef21
Pasta carbonara21
Salade geitenkaas met spek, appel, peer, rozijnen en dressing van framboos23
Salade kip, scampi, currydressing23
Caeser salad22
Inclusief brood
Supplement frieten, kroketten, pasta, rijst, puree4

Kindergerechten

Kippenreepjes met appelmoes12
Chipolata worst met roze puree12
Mini vol-au-vent11
Spaghetti bolognaise11
Curryworst met frietjes11
Fish sticks met groene puree11
JUNIOR MENU
Keuze uit kindergerecht, gevolgd door een kinderijsje en verrassing uit De schatkist
14

Voorgerechten

Dagsoep8
Tomatensoep met balletjes9
Scampi’s 13/15 (5 stuks) : met gele curry, lookboter of van de chef (Diabolique)18
Gravad lax zalm toast19
Ambachtelijke kaaskroketten16
Ambachtelijke garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, citroen, grijze garnalen19
Ambachtelijk duo van kaas- en garnaalkroketten17
Rundscarpaccio, Parmezaanse kaas, olijfolie en balsamico19
Coquilles op wijze van de chef21
Gevulde ravioloni met artisjok (vegetarisch)18
Toast champignon met lookboter (vegetarisch)16
Gevulde avocado, hummus, basilicumpesto en fijne groentjes (vegetarisch)18

Hoofdgerechten

Vis

Slibtongen (3 stuks), slaatje, verse tartaar, frietjes33
Vispannetjemet witte wijnsaus, fijne groentjes en puree25
Kabeljauw met spinaziepuree en witte wijnsaus31
Huisgemaakte paling in het groen39
Gebakken paling met tartaarsaus en een fris slaatje36
Scampi’s 13/15 (9 stuks) met curry, lookboter of van de chef (Diabolique)30

Vlees

Filet van Mechelse koekoek, jus van knolselder en dragon26
Ierse zesrib met een fris tomatenslaatje32
Gelakte ribbetjes met zijn garnituren27
Steak Tartaar met frietjes25
Belgisch witblauw rumpsteak (250gr.)28
Filet pur met warme groenten en saus naar keuze42
Supplementen:
Frietjes, kroketten, rijst, puree of pasta
Saus: peperroom, archiduc, bearnaise, provençaals

Witloofsalade, tomatensalade, salade mix

4
4
5

Vlaamse klassiekers en veggie

Rundsstoofvlees met witloofsalade26
Vol-au-vent van traag gegaarde hoevekip, reuze feuilletée en hollandaisesaus25
Witloof in de oven met puree24
Vegetarische groenten vidé21
Vegetarische loempia met rijst en curry saus22

Wafels en pannenkoeken

Verkrijgbaar van 14u tot 17u
Wafel met suiker7
Wafel met slagroom8
Huisgemaakte Pannenkoeken : 2 stuks met suiker / siroop / confituur8
Kinderpannenkoek4
Pannenkoeken Mikado : 2 stuks met ijs en chocolade12

Desserten

Chocolade brownie11
Crème brûlée met vanille-ijs12
Tiramisu met speculaas10
Moelleux van bittere chocolade (12 minuten)13
Duo van chocolademousse11
Tarte tatin van appel met vanille-ijs11

Roomijs

Kinderijsje (vanille en aardbei en discobolletjes)5
Mini Dame Blanche6
Coupe vanille7
Coupe mokka8
Coupe chocolade8
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocolade schilfers)10
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade)8
Coupe Brésilienne (2 vanille, 1 mokka, nootjes en karamelsaus)9
Coupe Advocaat ( 2 bollen vanille en 1 bol chocolade)11
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet)11
Supplement slagroom2