Menu
Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust te Stekene bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.
Onze zaak is ook een ideale locatie voor uw bedrijfsevent, receptie, feesten,… .
Meer informatie?
Spring eens binnen of stuur een mail naar horeca@demelkerij.be.
Snacks
Verkrijgbaar van 12u tot 17u
Croque Monsieur: enkel/ dubbel | 9 13 |
Croque Madame: enkel/ dubbel | 10 16 |
Broodje gezond | 13 |
Broodje carpaccio | 14 |
Panini met mozarella | 11 |
Panini met kip | 13 |
Loaded potato met gekruid gehakt, cheddarcrème, guacamole en zure room | 15 |
Verse pasta's en salades
Verse ravioloni gevuld met champignons, truffel , rucola, pecorino en truffelolie (vega) | 26 |
Verse ravioloni van geitenkaas en honing, tomatenpesto (vega) | 24 |
Verse spaghetti met bolognaisesaus | 18 |
Verse lasagne van de chef | 21 |
Pasta carbonara | 21 |
Salade geitenkaas met spek, appel, peer, rozijnen en dressing van framboos | 23 |
Salade kip, scampi, currydressing | 23 |
Caeser salad | 22 |
Inclusief brood | |
Supplement frieten, kroketten, pasta, rijst, puree | 4 |
Kindergerechten
Kippenreepjes met appelmoes | 12 |
Chipolata worst met roze puree | 12 |
Mini vol-au-vent | 11 |
Spaghetti bolognaise | 11 |
Curryworst met frietjes | 11 |
Fish sticks met groene puree | 11 |
JUNIOR MENU Keuze uit kindergerecht, gevolgd door een kinderijsje en verrassing uit De schatkist | 14 |
Voorgerechten
Dagsoep | 8 |
Tomatensoep met balletjes | 9 |
Scampi’s 13/15 (5 stuks) : met gele curry, lookboter of van de chef (Diabolique) | 18 |
Gravad lax zalm toast | 19 |
Ambachtelijke kaaskroketten | 16 |
Ambachtelijke garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, citroen, grijze garnalen | 19 |
Ambachtelijk duo van kaas- en garnaalkroketten | 17 |
Rundscarpaccio, Parmezaanse kaas, olijfolie en balsamico | 19 |
Coquilles op wijze van de chef | 21 |
Gevulde ravioloni met artisjok (vegetarisch) | 18 |
Toast champignon met lookboter (vegetarisch) | 16 |
Gevulde avocado, hummus, basilicumpesto en fijne groentjes (vegetarisch) | 18 |
Hoofdgerechten
Vis
Slibtongen (3 stuks), slaatje, verse tartaar, frietjes | 33 |
Vispannetjemet witte wijnsaus, fijne groentjes en puree | 25 |
Kabeljauw met spinaziepuree en witte wijnsaus | 31 |
Huisgemaakte paling in het groen | 39 |
Gebakken paling met tartaarsaus en een fris slaatje | 36 |
Scampi’s 13/15 (9 stuks) met curry, lookboter of van de chef (Diabolique) | 30 |
Vlees
Filet van Mechelse koekoek, jus van knolselder en dragon | 26 |
Ierse zesrib met een fris tomatenslaatje | 32 |
Gelakte ribbetjes met zijn garnituren | 27 |
Steak Tartaar met frietjes | 25 |
Belgisch witblauw rumpsteak (250gr.) | 28 |
Filet pur met warme groenten en saus naar keuze | 42 |
Supplementen: Frietjes, kroketten, rijst, puree of pasta Saus: peperroom, archiduc, bearnaise, provençaals Witloofsalade, tomatensalade, salade mix | 4 4 5 |
Vlaamse klassiekers en veggie
Rundsstoofvlees met witloofsalade | 26 |
Vol-au-vent van traag gegaarde hoevekip, reuze feuilletée en hollandaisesaus | 25 |
Witloof in de oven met puree | 24 |
Vegetarische groenten vidé | 21 |
Vegetarische loempia met rijst en curry saus | 22 |
Wafels en pannenkoeken
Verkrijgbaar van 14u tot 17u
Wafel met suiker | 7 |
Wafel met slagroom | 8 |
Huisgemaakte Pannenkoeken : 2 stuks met suiker / siroop / confituur | 8 |
Kinderpannenkoek | 4 |
Pannenkoeken Mikado : 2 stuks met ijs en chocolade | 12 |
Desserten
Chocolade brownie | 11 |
Crème brûlée met vanille-ijs | 12 |
Tiramisu met speculaas | 10 |
Moelleux van bittere chocolade (12 minuten) | 13 |
Duo van chocolademousse | 11 |
Tarte tatin van appel met vanille-ijs | 11 |
Roomijs
Kinderijsje (vanille en aardbei en discobolletjes) | 5 |
Mini Dame Blanche | 6 |
Coupe vanille | 7 |
Coupe mokka | 8 |
Coupe chocolade | 8 |
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocolade schilfers) | 10 |
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade) | 8 |
Coupe Brésilienne (2 vanille, 1 mokka, nootjes en karamelsaus) | 9 |
Coupe Advocaat ( 2 bollen vanille en 1 bol chocolade) | 11 |
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet) | 11 |
Supplement slagroom | 2 |