Onze menukaart

Menu

Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust te Stekene bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.

Snacks

Verkrijgbaar van 12u tot 17u
Croque Monsieur7
Croque Monsieur: dubbel10
Croque Madame10
Croque Madame: dubbel15
Hoevebroodje met kip: ijsbergsla, kipreepjes, tomaat, spek, eitje en een thousand island dressing13
Broodje gerookte zalm, ijsbergsla, eitje en een dilledressing14
Hoevebroodje met rundscarpaccio, ruccola, tomaat en groene pesto13
Broodje gezond: avocado, selectie verse marktgroenten en hummus13
Hoevebroodje brie: zachte brie, ruccola, tomaat, appel en honingdressing12

Salades en pasta's

Caesar Salade met kip, ijsbergsla, hoeve-eitje, krokant spek en zachte lookdressing19
Salade Geitenkaas: gegrild met honing, rood fruit, rucola en frambozendressing20
Chef Salade met scampi, kip, hoeve-eitje, exotisch fruit en mandarijndressing22
Spaghetti Bolognaise14
Lasagna Al Forno16
Penne Scampi: met rode pesto, rucola & Parmezaanse kaas19
Ravioli Tartufata: gevulde ravioli van ricotta, truffel, rucola, Parmezaanse kaas & champignons22

Kindergerechten

Junior menu: hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit de schatkist13
Spaghetti Bolognaise10
Fishsticks met sla en frietjes11
Halve kipfilet met sla en frietjes10
Curryworst met sla en frietjes9
Mini vol-au-vent met sla en frietjes11

Voorgerechten

Dagverse soep6
Tomatensoep7
Belgische artisanale garnaalkroketten: met gefrituurde peterselie en grijze garnalen16
Belgische artisanale kaaskroketten: met gefrituurde krulpeterselie en Parmezaan15
Toast Champignons: gebakken in knoflook en wortelcrème14
Torentje van gerookte zalm, groene asperges, dille en erwtenscheuten17
Rundscarpaccio Filet d'Anvers16
Scampi 13/15 Black Tiger (5st): Curry of Look of Van de Chef16
Gevulde Avocado, humus, basilicumpesto en fijne brunoise groentjes15
Kort gebakken Sint-Jabobsvruchten in verse boter, fijne groentjes en fleur de sel17
Gebakken ganzenlever met rozijnentoast, braadjus en rood fruit19

Hoofdgerechten

Vispannetje op Oostendse wijze: selectie van schartongrolletjes, zalm, makreel, mosseltjes, brunoise van groentjes, langoustine en grijze garnalen23
Zalmfilet Béarnaise met fijne julienne groenten en pommes Dûchesse24
Kabeljauwhaasje beurre blanc, grijze garnalen en preipuree27
Forel Meunière: gebakken in boter en amandeltjes22
Steak Tartaar met traditionele garnituur en verse frietjes23
Filet Pur (220gr) rijk gemarmerd Ierse Black Agnus met fris gemend slaatje29
Filet Mignon (250gr) van de Ierse kogel: mals rundsvlees met seizoensgroentjes23
Stoofvlees Brabançonne: traag gegaard Limousin-rund in abdijbier en witloofsalade19
Vol-au-vent Marie-Antoinette: stoofpotje van kip in een reuzefeuilleté met Hollandaise19
Eendenborstfilet met warme groentjes en portosaus27
Witloof uit de oven met bechamelsaus van Leffe Blond17
Groenten vol-au-vent: diverse selectie van warme seizoensgroentjes21

Wafels en pannenkoeken

Verkrijgbaar van 14u tot 17u
Wafel met suiker6
Wafel met slagroom7
Wafel met slagroom en verse aardbeien (seizoen)10
Wafel met slagroom en verse bessen uit de tuin (seizoen)10
Pannenkoeken suiker / siroop / confituur5
Kinderpannenkoek3
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus9

Desserten

Tarte Tatin met vanille-ijs: traditioneel appelgebakje van de gezusters Tatin9
Crème Brûlée8
Tiramisu met speculaaskorst & Amaretto9
Kaastaart met verse blauwe bessen10
Chocoladetaart met rood fruit9
Wandeling van vers inlands en exotisch fruit9

Roomijs

Kinderijsje met hoorntje en lolly: vanille en aardbei4
Coupe Mathilde: 2 bollen naar keuze4
Coupe Vanille: 3 bollen vanille6
Coupe Mokka: 3 bolen mokka6
Coupe Chocolade: 3 bollen chocolade6
Coupe Dame Blanche: 3 bollen vanille en warme chocoladesaus7
Coupe Brésilienne: 2 bollen vanille en 1 bol mokka, Brésilienne noten en karamel7
Coupe Advocaat: 2 bollen vanille, 1 bol chocolade en advocaat9
Coupe Banana Split9
Coupe verse aardbeien: met 2 vanille bollen, 1 bol aardbei en verse aardbeicoulis10
Coupe frambozensorbet: met 2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet, verse frambozen en munt9