Menu

Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust te Stekene bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.

Snacks

Verkrijgbaar van 12u tot 17u
Croque Monsieur: enkel/
dubbel
7
10
Croque Madame: enkel/
dubbel
10
15
Ciabatta met zalm, ijsbergsla, eitje, tomaat en dilledressing14
Ciabatta met kippenreepjes, spek, ijsbergsla, tomaat, eitje en cocktaildressing13
Broodje brie: volkoren broodje met zachte brie, rucola, tomaat, appel en honingdressing12
Broodje gezond: avocado, selectie verse marktgroenten, hummus13

Salades en pasta's

Caesar Salade met kip, ijsbergsla, hoeve-eitje, krokant spek en zachte lookdressing19
Salade Geitenkaas: gegrild met honing, rood fruit, rucola en frambozendressing22
Chef Salade met scampi, kip, hoeve-eitje, exotisch fruit en mandarijndressing24
Spaghetti Bolognaise14
Lasagna Al Forno16
Penne Scampi: met rode pesto, rucola & Parmezaanse kaas19
Ravioli Tartufata: gevulde ravioli van ricotta, truffel, rucola, Parmezaanse kaas & champignons22

Kindergerechten

Junior menu: hoofdgerecht + kinderijsje + verrassing uit de schatkist14
Spaghetti Bolognaise11
Fishsticks met sla en frietjes12
Halve kipfilet met sla en frietjes11
Curryworst met sla en frietjes10
Mini vol-au-vent met sla en frietjes11

Voorgerechten

Dagverse soep6
Tomatensoep7
Belgische artisanale garnaalkroketten: met gefrituurde peterselie en grijze garnalen18
Belgische artisanale kaaskroketten: met gefrituurde krulpeterselie en Parmezaan16
Toast Champignons: gebakken in knoflook en wortelcrème16
Gerookte zalm, groene asperges, dille, erwtenscheuten en toast18
Rundscarpaccio Filet d'Anvers met groene pesto en truffelolie18
Scampi 13/15 Black Tiger (5st): Curry of Look of Van de Chef18
Gevulde Avocado, humus, basilicumpesto en fijne brunoise groentjes16
Kort gebakken Sint-Jabobsvruchten in verse boter, fijne groentjes en fleur de sel18
Gebakken ganzenlever met rozijnentoast, braadjus en rood fruit22

Hoofdgerechten

Vis

Vispannetje op Oostendse wijze: selectie van schartongrolletjes, zalm, makreel, mosseltjes, brunoise van groentjes, langoustine en grijze garnalen25
Zalmfilet Béarnaise met fijne julienne groenten en pommes Dûchesse28
Kabeljauwhaasje beurre blanc, grijze garnalen en preipuree30
Forel Meunière: gebakken in boter en amandeltjes25
Scampi "13/15" Black Tiger (9st): Curry of Look of Van de Chef29

Vlees

Steak Tartaar met traditionele garnituur en verse frietjes25
Filet Pur (220gr) rijk gemarmerd Ierse Black Agnus met fris gemend slaatje34
Filet Mignon (250gr) van de Ierse kogel: mals rundsvlees met seizoensgroentjes26
Stoofvlees Brabançonne: traag gegaard Limousin-rund in abdijbier en witloofsalade22
Traaggegaard buikspek, wortelcrème, bloemkool, puree en braadjus24
Vol-au-vent "Marie-Antoinette": stoofpotje van kip in een reuzefeuilleté met Hollandaise22

Veggie

Fondue Camembert: 4 krokante kroketjes van Camembert in een warme bosbessensaus en rood witloof23

Wafels en pannenkoeken

Verkrijgbaar van 14u tot 17u
Wafel met suiker6
Wafel met slagroom7
Wafel met slagroom en verse aardbeien (seizoen)10
Wafel met slagroom en verse bessen uit de tuin (seizoen)10
Pannenkoeken suiker / siroop / confituur7
Kinderpannenkoek4
Pannenkoeken met ijs en chocoladesaus11

Desserten

Tarte Tatin met vanille-ijs: traditioneel appelgebakje van de gezusters Tatin9
Crème Brûlée8
Tiramisu met speculaaskorst & Amaretto9
Kaastaart met verse blauwe bessen9
Chocoladetaart met rood fruit9
Wandeling van vers inlands en exotisch fruit9
Verse moelleux van chocolade met vanille-ijs (wachttijd 15 min.)12
Profiteroles met roomijs, amandelen en warme chocolade9

Roomijs

Kinderijsje met hoorntje en lolly: vanille en aardbei4
Coupe Mathilde: 2 bollen naar keuze4
Coupe Vanille: 3 bollen vanille6
Coupe Mokka: 3 bolen mokka6
Coupe Chocolade: 3 bollen chocolade6
Coupe Dame Blanche: 3 bollen vanille en warme chocoladesaus7
Coupe Brésilienne: 2 bollen vanille en 1 bol mokka, Brésilienne noten en karamel7
Coupe Advocaat: 2 bollen vanille, 1 bol chocolade en advocaat9
Coupe Banana Split9
Coupe verse aardbeien: met 2 vanille bollen, 1 bol aardbei en verse aardbeicoulis10
Coupe frambozensorbet: met 2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet, verse frambozen en munt9