Menu

Graag stellen wij u onze culinaire mogelijkheden voor. In een oase van groen en rust te Stekene bent u van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner.

Snacks

Verkrijgbaar van 12u tot 17u
Croque Monsieur: enkel/
dubbel
9
14
Croque Madame: enkel/
dubbel
10
15
Italiaanse croque (mozzarella, parmaham, zongedroogde tomaat): enkel/
dubbel
12
16
Ciabatta met zalm, ijsbergsla, eitje, tomaat en dilledressing14
Ciabatta met kippenreepjes, spek, ijsbergsla, tomaat, eitje en cocktaildressing13
Broodje gezond: avocado, selectie verse marktgroenten en humus13
Burger Pulled Porc19

Salades en pasta's

Verse Ravioloni gevuld met champignons, truffel , rucola, pecorino en truffelolie25
Verse pasta Mafaldini met kip, scampi , rode pesto26
Verse spaghetti chitarra met Bolognaise saus18
Verse lasagne van de chef21
Salade geitenkaas met spek, appel, rozijnen, mosterdhoningdressing22
Italiaanse Salade, Parmaham, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat21
Griekse salade, paprika, feta, olijven, yoghurt dressing21
Salade kip, scampi, curry dressing23

Kindergerechten

Junior menu
Keuze uit hoofdgerecht: (halve kipfilet, mini vol au vent, spaghetti, curryworst of Fish sticks) gevolgd door kinderijsje en verrassing uit onze schatkist
14
Halve kip met appelmoes11
Mini vol au vent11
Spaghetti bolognaise11
Curryworst met frietjes11
Fish sticks met frietjes11

Voorgerechten

Dagsoep8
Tomatensoep met balletjes9
Scampi’s 13/15 (5 stuks) : met rode curry, lookboter of van de chef (Diabolique)18
Gerookte zalm met mierikswortel en toast19
Cocktail van de visser(Tonijn, zalm, Scampi)21
Ambachtelijke kaaskroketten16
Ambachtelijke garnaalkroketten met gefrituurde peterselie, citroen, grijze garnalen19
Ambachtelijk duo van kaas- en garnaalkroketten17
Rundscarpaccio van filet d’Anvers , Parmezaanse kaas, olijfolie19
Coquilles, pastinaak , citrus dressing21
Vegetarisch:
Couscous met brunoise van groentjes, vegetarische samosa, sweet chili en dennepit

21
Toast champignon, look, zoete aardappel en truffelolie16
Gevulde avocado, hummus, basilicum pesto en fijne groentjes18

Hoofdgerechten

Vis

Slibtongen 2 stuks, slaatje, verse tartaar, frietjes29
Vispannetje, rivierkreeftensaus, fijne groentjes25
Zuiders kabeljauw, krokantje van zongedroogde tomaat, aardappel30
Huisgemaakte paling in het groen37
Gebakken paling met tartaarsaus, waterkers36
Scampi’s 13/15 (9 stuks) : met curry, lookboter of van de chef (Diabolique)31

Vlees

Rundstoofvlees met witloofsalade24
Vol-au-vent van traag gegaarde hoevekip, reuze feuilletée en Hollandaise saus23
Gehaktballen in tomatensaus, basilicum, selderij en puree22
Filet van Mechelse koekoek jus van knolselder en dragon26
Ierse zesrib met een fris tomatenslaatje29
Ardeens varkenshaasje, groenten krans, mosterd jus26
Steak Tartaar met frietjes25
Belgisch witblauw rund steak (250gr.)28

Veggie

Vegetarische groenten vidé21
Vegetarische loempia met rijst en curry saus22

Wafels en pannenkoeken

Verkrijgbaar van 14u tot 17u
Wafel met suiker7
Wafel met slagroom8
Huisgemaakte Pannenkoeken : 2 stuks met suiker / siroop / confituur8
Kinderpannenkoek4
Pannenkoeken Mikado : 2 stuks met ijs en chocolade12

Desserten

‘Dame noir’ brownie met Belgian chocolade-ijs en kaneelsaus11
Crème brûlée , vanille-ijs12
Tiramisu met speculaas korst10
Nougat glacé12
Duo van bavarois11

Roomijs

Kinderijsje (vanille en aardbei en discobolletjes)5
Mini Dame Blanche6
Coupe vanille7
Coupe mokka8
Coupe chocolade8
Coupe Dame Blanche (warme chocoladesaus en chocolade schilfers)10
Coupe Panaché (mokka, vanille en chocolade)8
Coupe Brésilienne (2 vanille, 1 mokka, nootjes en karamelsaus)9
Coupe Advocaat ( 2 bollen vanille en 1 bol chocolade)11
Coupe frambozensorbet (2 bollen frambozensorbet, 1 bol limoensorbet)11